MANNOL 9908 Defroster kaparófejes jégoldó spray 450ml

MANNOL 9908 Defroster kaparófejes jégoldó spray 450ml

1 350 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9908 Defroster kaparófejes jégoldó spray 450ml

1 350 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
olajwebshop.hu
Termékleírás
Gyártó Mannol
Csomagolás aerosolos

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

aeroszolos jégoldó

A Mannol Defroster egy rendkívül hatékony jégtelenítő az autók és más járművek külső elemeihez. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a havat és a jeget a szélvédőről, a fényszórókról, az ablaktörlő lapátokról, az ablaktörlő fúvókákról, a hátsó és oldalsó ablakokról. Alkalmas zárak, autóajtók, csomagtérfedelek stb. leolvasztására. Tulajdonságok:
- Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, az útszéli jégtelenítő anyagokat, az olajfoltokat, a szilikonfilmet és más erős szennyeződéseket az ablakokról és a fényszórókról;
- Jegesedésgátló tulajdonságokkal ruházza fel a kezelt felületeket;
- Gyorsan és egyszerűen biztosítja a szélvédő átlátszóságát, tiszta látási viszonyokat biztosítva a vezetőnek és javítva a vezetés biztonságát. Alkalmas minden típusú szélvédőhöz: triplex, securiflex stb. fűtéssel vagy anélkül, valamint hátsó és oldalsó ablakokhoz (edzett üveg) és bármilyen anyagból készült fényszórókhoz;
- Nem hagy foltokat és csíkokat az üvegen;
- Kémiailag semleges a gumikkal, műanyagokkal és festékbevonatokkal szemben. Alkalmazás: Az ablakok felolvasztásához nem szükséges belső fűtés. Távolítsa el a laza havat a tisztítandó járműelemekről. Permetezze a jeges felületekre, és hagyja beszívódni. Mechanikus tisztítóeszközök (kaparók és kefék) nem használhatók - a jég gyorsan feloldódik.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.