MANNOL 9908 Defroster (450 ml) jégoldó spray

MANNOL 9908 Defroster (450 ml) jégoldó spray

1 300 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9908 Defroster (450 ml) jégoldó spray

1 300 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olajshop.hu
Termékleírás
Gyártó MANNOL
Kiszerelés 450 ML
Szegmens, kategória Autókarbantartás
cikkszám 950297
TERMÉK ÁRA A www.olajshop.hu oldalon feltüntetett árak, kizárólag a webáruházban történő vásárlásra érvényesek. Kiskereskedelmi üzleteinkben az árak eltérhetnek az oldalon megadott ártól.
Biztonsági adatlap (MSDS) letöltése MSDS letöltéséhez vigye a kurzor az "i" betűre és klikkeljen a link-re
Kenőanyag alkategóriák Kemikáliák
TERMÉKKÉP csak illusztráció
Termékspecifikációk A termékleírások időről időre változhatnak. Az aktuális specifikációkat a terméklapok tartalmazzák.
cikkszám AUTOGROUP 950297
Katalóguskód 950297

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A MANNOL standard és speciális kenőanyagok, üzemfolyadékok és járműápolási termékek teljes választékát kínálja versenyképes áron.

A defroster egy rendkívül hatékony jégtelenítő autók és más járművek külső elemeihez. Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a havat és a jeget a szélvédőkről, fényszórókról, ablaktörlő lapátokról, mosófúvókákról, hátsó és oldalsó ablakokról. Alkalmas zárak, autóajtók, csomagtérajtók stb. leolvasztására.

Tulajdonságok:
- Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, az út jégmentesítő szereit, olajfoltokat, szilikonfóliát és egyéb erős szennyeződéseket az ablakokról és a fényszórókról;
- Jégmentesítő tulajdonságokat ad a kezelt felületeknek;
- Gyorsan és egyszerűen biztosítja a szélvédő átlátszóságát, tiszta kilátást biztosítva a vezetőnek és javítva a vezetési biztonságot. Alkalmas minden típusú szélvédőhöz: triplex, securiflex stb. fűtéssel vagy anélkül, valamint hátsó és oldalsó ablakokhoz (edzett üveg) és fényszórókhoz bármilyen anyagból;
- Nem hagy foltokat és csíkokat az üvegen;
- Kémiailag semleges a gumikkal, műanyagokkal és festékbevonatokkal szemben.

Alkalmazás: az ablakok kiolvasztásához nem szükséges belső fűtés. Távolítsa el a laza havat a tisztítandó járműelemekről. Permetezzen jeges felületekre és hagyja beszívódni. Mechanikus tisztítóeszközök (kaparók és kefék) nem használhatók - a jég gyorsan feloldódik.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.